Remix

Historia

Vuoden 2007 lopulla Juha Jokinen ja Janne Lintula alkoivat koota bändiä joka alkaisi keikkailla paljon. Jokinen otti yhteyttä Jyri Kallioon, joka liittyi yhtyeeseen ja on näin ollen ollut mukana alusta alkaen. Ensimmäisen keikkansa Remix teki maaliskuussa vuonna 2008. Teemu Ruokoski liittyi bändiin noin vuoden jälkeen ja Jouni Herranen vuoden 2017 alussa. 

Nimi Remix syntyi pitkän ja vaikean pohdinnan päätteeksi eikä sen syntyyn liity mitään erityistä tarinaa.

Bio

2012

Remix teki Porin Ässille kannatuslaulun "Isomäen Legenda", joka julkaistiin mestaruuskaudella 2012. Porin Ässät kuvasivat kappaleesta musiikkivideon.

2014 

Remix julkaisi "Sinut tahtoisin luokseni" -sinkun yhdessä Martina Aitolehden kanssa. Kappale on käännös Cutting Crew -yhtyeen hitistä “I just died in your arms”. Biisistä kuvattiin myös musiikkivideo. Suomenkieliset sanat teki Teemu Ruokoski.

2015 

Remix julkaisi "Hetken tie on kevyt" -sinkun, yhdessä Janne Hurmeen ja Heidi Mäensivun kanssa. Kappaleen alkuperäinen esittäjä on Tehosekoitin. Biisistä julkaistiin myös musiikkivideo, jossa esiintyy myös Rita Niemi ja Aki Manninen.

2016

Remix julkaisi "Vapauteen" -sinkun, yhdessä Noora Karman kanssa. Kappale on käännös Nenan 80-luvun hitistä Irgendwie, irgendwo, irgendwann . Biisistä julkaistiin myös musiikkivideo.

2017

Remix julkaisi "Kylmää" -sinkun, jossa feattaamassa on Sara. Kappale on käännös Alan Walkerin megahitistä "Faded". Biisistä julkaistiin myös musiikkivideo.

Remix julkaisi "Kävelen sun yli" -sinkun, joka on Jounin käsialaa. Feattaamassa biisillä on Tauski! Biisistä julkaistiin myös musiikkivideo.

Juha Jokinen

rummut

Janne Lintula

kitara

Jyri Kallio

koskettimet

Teemu Ruokoski

basso

Jouni Herranen

laulu